• Leyla Vovk

KAKO DO ZDRAVIH IN SIJOČIH LAS

Velikokrat sem že govorila o svojih laseh in kako sem jih uničila.

Veliko vprašanj dobim od vas kaj delam, da imam dolge in zdrave lase. Meni že naravno zelo hitro rastejo, pila sem neki časa Collagen od Eko Škrnicla (ampak sem potem nekahala, imela sem pavzo od vseh prehranskih dodatkov) in pa Medyko medvetke sem jemala.


  1. NEGA Z OLJEM

Vsak teden v nedeljo si nanesem na lase od Eterike arganovo olje. Katera koli znamka in olje bo okej. Včasih sem nanašala kokosovo, ampak mi ga je zmanjkalo in tega imam glih doma. Nanesem ogromno količino in si spnem lase v figo ter dam plastično vrečko na glavo (da se boljš vpije in da se ne odtisnem kam). To nanesem zjutri in zvečer sperem.


2. PILING ZA LASE

Pri vsakem pranju uporabljam piling za lase. Če imate mastne lase vam toplo priporočam tega za čiščenje, ker se vam bodo s časom manj mastili.


Oba sta mi čudovita in jih obožujem. Katerega koli kupite vam ne bo žal, obljubim.
3. MASKA ZA LASE

Masko za lase uporabljam obvezno 2x na teden. Trenutno sem testirala Glamoric masko za lase s katero sem res zadovoljna. Vonj me ful spominja na neki iz otroštva, ampak se nemorem spomnit na kaj. Masko pustim delovat 5 minut in sperem z vodo. Lasi so lepi mehki in sijoči, plus da dišijo nevrjetno!Če pa iščete neko dobro masko iz drogerije vam priporočam tole Ziaja , kar se mene tiče je da ta maska ista kot Eterika balzam samo velik cenejša.


4. LEAVE IN MASKA

Tole sem kupila v Evro Spinu za 3€ in mi je res všeč. Vonj ima tak frizerski in ne zmasti, zlepi lase. To je meni ful pomembno, ker se mi velikrat ve to zgodit.Imam pa tudi to mleko iz DM-a, ki ima tak lep vonj breskve in je odličen! Lase pusti mehke in sijoče.5. OLJE ZA LASE

Zmeri si nanesem olje za lase. Nisem neki ful zbirčna, pomembno mi je da mi lase ne zlepi in da mi jih ne zmasti.

Tukaj imam za vas par favoritov: Lidl olje (rabite ga pikico, drugače zlepi lase), Aussie (tole je res čudovito), Subrina, Evro Spin olje od avokada.

Katerega koli kupite vam bo odlično.


No evo to je to. :) Tako js negujem svoje lase. Šampon in balzam vsakič zamenjam in nisem nikol "verna" samo enem.