Pozdravljene! In dobrodošle na mojem blogu!

Moje ime je Leyla in sem lastnica bloga Leylin svet. Zmeraj sem bila zelo komunikativna in zgovorna. Že pred leti sem imela ogromno željo da odprem blog, ampak priznam da nisem bila dovolj hrabra. In evo ko sem se končno opogumila je nastal moj mali spletni kotiček, kjer z vami delim svoje misli, mnenja o izdelkih, pogled na svet/situacijo...skratka res vse!

Z bloganjem sem začela aprila 2019 na platformi Blogger. 

Vendar sem se odločila, da bi želela nekaj več zato sem se " preselila" na drugo platformo. Nekaj objav sem prenesla sem, druge lahko najdete na prejšnjem blogu.  (klikni tukaj)

Pa da povem še malo več o sebi. Sem študentka PR marketinga in zato poznam kako deluje oglaševanje in imam tudi teoretično znanje. Prav zato mi lahko 100% zaupate. 

 Že leta se ukvarjam z trebušnim plesom in obožujem dolge sprehode po naravi. Obožujem kozmetiko in modo, blago rečeno sem "šopingholičar" hehe. Ne maram kave, ampak zato pijem ogromno količino čaja. In ne obstaja stvar, ki se jo ne da rešit ob dobrem čaju hehe.

Obožujem testiranje novih izdelkov, sploh za nego obraza, zato tudi je največ objav na to temo. 

Če imate kakšna vprašanja me zmeraj lahko kontaktirate!

xoxo, Leyla

Screenshot%20(66)_edited.jpg
Leyla 

Ustanoviteljica bloga Leylin svet

Jaz sem zadolžena za objave in večino slik (tiste bolj profesionalne so Vedranove). Trudim se testirati čim bolj zanimive in cenovno dospotne izdelke.